De Technodrive / Twin Disk TMC 40 en zijn grotere broer de TMC 60 zijn veel gebruikte keerkoppelingen welke voorkomen op o.a. Vetus, Sole, Nanni dieselmotoren. Verkeerde afstelling van de bedieningskabel, geen tijdige oliewissel of gewoon veel draaiuren kan er voor zorgen dat de keerkoppeling niet meer goed functioneert. Ik kan voor u deze keerkoppeling reviseren zodat deze weer als nieuw is. Alle keerkoppelingen worden vooraf en na revisie getest op verschillende punten. Zo weet u zeker dat de keerkoppeling na inbouw perfect functioneert.

Wilt u zo snel mogelijk weer varen?  Vaak liggen er reviseerde ruilkoppelingen klaar. Oude inleveren of opsturen en een gereviseerde meenemen. De prijs van een ruilkoppeling (TMC40) bedraagt €545,- incl BTW.  De ingeruilde keerkoppeling wordt geïnspecteerd op bruikbaarheid. Te denken aan b.v. waterschade of mechanische schade aan de behuizing. Indien u uw eigen keerkoppeling wilt behouden, kan de prijs lager uitvallen dan die van een ruilkoppeling

TMC40 TMC60

Reparatie keerkoppeling

R

Reparatie keerkoppelingen

Revisie keerkoppelingen

evisie keerkoppeling

craftsmann